Pretorian Technologies

Pretorian Technologies, logotipSa preko četrdeset godina iskustva u proizvodnji Trackball-ova, kompanija Pretorian Technologies je 2008. godine registrovana po ISP standardu za projektovanje i proizvodnju ulaznih uređaja na industrijskom tržištu za osobe sa invaliditetom (posebnim potrebama). Zahvaljujući stručnosti projektanata ovih uređaja i divnog umetničkog dizajna osmišljenog za iste, proizvodi kompanije Pretorian Technologies se prodaju širom sveta preko velike prodajne mreže distributera.

Asortiman njihovih proizvoda sastoji se iz čitavog spektra trackball-ova sa postoljem, tastatura sa uvećanim tasterima, switch-eva, komunikatora kao i specijalnih džojstika sa postoljem pogodnih za rad sa svim računarskim aplikacijama.

Za potrebe tržišta osoba sa invaliditetom (posebnim potrebama), Pretorian Technologies je razvio čitavu mrežu asistivnih i komunikacijskih uređaja (pomagala) koja je najsveobuhvatnija i najšira u poređenju sa bilo kojim njihovim konkurentom. Ova kompanija, čak šta-više, sadrži i jedinstvenu paletu SimplyWorks® srodnih bežičnih AT i AAC proizvoda.