POVRAĆAJ SREDSTAVA


U slučaju odustanka od ugovora potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Iznos plaćene robe kupcu se vraća po prijemu proizvoda koji vraća zbog odustanka od ugovora, pod uslovom da se utvrdi da je proizvod neoštećen, tj. ispravan.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, odnosno od prijema proizvoda koji kupac vraća zbog odustanka od ugovora.

Troškove vraćanja robe snosi kupac, osim u slučajevima kada je kupac dobio neispravan ili pogrešan artikal.


Procedura za povraćaj sredstava

Da bi se izvršio povraćaj novčanih sredstava potrebni su nam sledeći podaci:

  •     Vaši lični podaci;
  •     Broj kupovnog računa (račun ste dobili uz kupljeni proizvod);
  •     Broj dinarskog tekućeg računa, na koji će biti uplaćena novčana sredstva;

Tražene podatke možete nam dostaviti slanjem na e-mail.
Povraćaj sredstava se vrši isključivo uplatom na dinarski tekući račun sa kog je izvršeno plaćanje.

Ukoliko iz nekog razloga ne možete poslati zahtev za povraćaj novčanih sredstava preko e-mail-a, možete nas kontaktirati preko telefona 060 4567 420.
Takođe, ako imate dodatna pitanja, uvek nas možete kontaktirati preko istog broja telefona.

Vaša Gloria Ferrari doo

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.