Štampač smo nazvali "Buddy" (prijatelj) jer upravo to 3D štampa jeste u društvu - za vrijeme pandemije smo predano pravili vizire kako bi smo pomogli našim medicinarim, a uz to 3D štampa proizvodi mnogo manje otpada nego bilo koja druga proizvodna tehnologija. A pored medicine, 3D štampa je odličan izbor za obrazovanje i za okolinu (ne zagađuje okolinu kao tradicionalna proizvodnja). Primjena 3D printera već godinama olakšava živote u gorepomenutim sferama. I naravno "Buddy" je odličan i povoljan izbor za sve one koji žele da vode svoj biznis.

Svaki projekat 3D sobe ima za cilja da pomogne i olakša društvu, a uz to da digne kvalitet i standard u regionu 3D štampe na veći nivo. Što je sa štampačem Buddy i urađeno.

 Profitabilnost 3D štampača:

Kupovina našeg printera, Buddy-b, se može isplatiti za dva mjeseca. Na primjer, ukoliko želite da prodajete priveske, trošak da se oni naprave je oko 50 centi. Privesci se uglavnom prodaju tri puta više od te cijene, dakle oko 1.50€. A kako se dnevno može odštampati oko 50 privezaka, to bi bilo oko 45-50€ zarade.

 Naravno, 3D štampa vam omogućava da se bavite bilo kojim željenim biznisom. Gorepomenuto je kroz primjer pokazano kako je 3D štampa isplativ, inovativan i zanimljiv način proizvodnje za vaš biznis.

Ukoliko želite da osvježite i poboljšate vas biznis, dobijete odlične rezultate bez velikih potrošnji, i iskažete svoju kreativnost, inovacije i ideje - tu je 3D štampač Buddy, sastavljen u Crnoj Gori.

Zanimljive činjenice o 3D štampi:

  • 3D štampa je mnogo povoljnija od tradicionalne proizvodnje. Kupovinom našeg Buddy-b štampača, možete pokrenuti biznis koji ste oduvijek želeli i brzo biti u plusu. 😊
  • 3D štampa se koristi u filmovima. Za rekvizite su nekada trebali dani i naporan rad i trud da se naprave. Uz 3D štampu to ide mnogo brže, jednostavnije i jeftinije. 3D štampa se koristila u filmova kao što su Iron Man, Jurassic Park, Avatar, The Avenger. 🎥
  • 3D štampa se koristi za obrazovanje. Kako se ekspanzija 3D štampe u školama nastavlja, tako će se razvijati i rast sledeće generacije preduzetnika, umetnika, dizajnera i proizvođača koji se bave 3D štampanjem. 👩‍🏫

 

Koliko god da pričamo o 3D tehnologiji, uzbudjenje nikada ne prestaje! 😊

 

Da li ste znali da možete odštampati 3D model bilo čega - uključujući živa bića? Potrebno je samo skenirati osobu ili predmet i zabava može da počne. Mi smo tu da vam ponudimo jedinstven poklon ili uspomenu, a vaše je samo da nas posjetite.

 

3Dsoba Buddy B

 

3Dsoba Buddy 

 

3Dsoba Buddy

 

3Dsoba Buddy

 

 

Buddy B 

zapremina štampe:  220 x 220 x 300 mm
brzina štampe:  180 mm/s
 nominalna brzina štampe: 40-80 mm/s
 preciznost štampe: 0.1 mm
visina sloja:  0.1 - 0.4 mm
prečnik dizne:  standard 0.4 + zamjena 0.3, 0.2
temperatura dizne: do 260 °C
temperatura kreveta: do 125 °C
konekcija: USB ili SD kartica
formati fajlova: .stl .obj .amf
kompatabilni softveri: Cura, Simplify 3D, Repe_-Host
snaga mašine: 350 W
materijali štampe: PLA, ABS, PET-G, Wooden ITD
prečnik materijala 1.75 mm
Garancija: 3 godine

Buddy S 

zapremina štampe:  350 x 350 x 400 mm
brzina štampe:  180 mm/s
 nominalna brzina štampe: 40-80 mm/s
 preciznost štampe: 0.1 mm
visina sloja:  0.1 - 0.4 mm
prečnik dizne:  standard 0.4 + zamjena 0.3, 0.2
temperatura dizne: do 260 °C
temperatura kreveta: do 125 °C
konekcija: USB ili SD kartica
formati fajlova: .stl .obj .amf
kompatabilni softveri: Cura, Simplify 3D, Repe_-Host
snaga mašine: 350 W
materijali štampe: PLA, ABS, PET-G, Wooden ITD
prečnik materijala: 1.75 mm
Autonivelacija stola: BL touch senzor
Garancija: 3 godine

 

Poreklo Crna Gora, cene:
- 3Dsoba 3D štampač Buddy B: 1400 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2022-06-24
- 3Dsoba 3D štampač Buddy S: 1800 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2022-06-24
u Srbiji u dinarima. 

         

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.