Aktivacija se vrši na FSActivate.com (http://www.freedomscientific.com/_vti_Activate/FSActivate.asp), koji podržava sledeće Freedom Scientific proizvode: JAWS, MAGic, WYNN 4.0, i sve novije verzije ovih proizvoda.

Na ovoj veb stranici možete da:

 

- - -

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za slepe i slabovide osobe, softver (program) za slepe i slabovide osobe, govorni program za slepe osobe, Freedom Scientific, Inc.

Dodatno: Uputstvo za aktiviranje JAWS

Povezani tekstovi: JAWS ® screen reading software (JAWS - Job Access With Speech ),  MAGic, WYNN

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.