Program/softver AnReader je sintetizator govora (tts-tekst u govor, sinteza govora na osnovu teksta) proizvod preduzeća AlfaNum.

Sistem za sintetizu govora prevashodno namenjen slepim osobama. Funkcioniše tako što čita sadržaj clipboard-a uz obezbeđenu navigaciju kroz tekst. Poseduje sve funkcionalnosti sistema AlfaNumTTS.

Poreklo Srbija, Cena
- AnReader aktivacija: 300 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2016-01-09 (Licenciranje putem aktivacije)
- HASP za anReader: 60 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2020-07-02 (Licenciranje pomoću Hasp ključa)
u Srbiji u dinarima

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala / softver - program za osobe sa oštećenjem vida (slepe i slabovide) i osobe koje teško čitaju, čitač ekrana (screen reader), govorni sintetizator, sintetizator govora, govorna sinteza, tts (text-to-speach).

Povezani tekstovi: OCR softver (optičko prepoznavanje znakova - Optical Character Recognition - OCR), Prenosni računar za slepe - PAC Mate Omni

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.