FusionFusion je savršeni alat za pristupačnost u školama, agencijama, centrima za obuku, na poslu i svuda gde se uslužuju ili rade osobe s oštećenjem vida. Fusion pruža najbolje i za slabovide i za slepe osobe - ZoomText®, sa uvećanjem sadržaja ekrana i vizuelnim poboljšanjima za lakše gledanje ekrana, zajedno sa snagom i brzinom JAWS® za čitanje sadržaja ekrana. Jedan program za instalaciju i jedna licenca omogućavaju pristup ZoomText-u i JAWS-u pojedinačno ili zajedno kada se izvode kao kombinovano rešenje - Fusion.

Poreklo USA, Cena:
- Fusion Home: 1540 USD + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-02-15
u Srbiji u dinarima.
Poreklo USA, Cena:
- Fusion Professional: 2080 USD + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-02-15
u Srbiji u dinarima.
Poreklo USA, Cena:
- Fusion 90-Day Timed License: 300 USD + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2023-02-15
u Srbiji u dinarima.

Pregled

Alatka za savršenu pristupačnost

Fusion™ je krajnji alat za pristupačnost osobama s bilo kojim stepenom oštećenja vida. Fusion pruža najbolje i za slabovide i za slepe osobe - ZoomText®, sa uvećanjem sadržaja ekrana i vizuelnim poboljšanjima za lakše gledanje ekrana, zajedno sa snagom i brzinom JAWS® za čitanje sadržaja ekrana. Spajajući ZoomText i JAWS zajedno, Fusion ima fleksibilan, kvalitetan govor koristeći Eloquence i Vocalizer Expressive govornike, moćan pristup tastaturi, navigaciji na webu, i širok spektar mogućnosti prilagođavanja korisniku. Fusion je savršeno rešenje za pristupačnost u školama, agencijama, centrima za obuku, na poslu i svuda gde se uslužuju ili rade osobe s oštećenjem vida. Jedan program za instalaciju i jedna licenca omogućavaju pristup ZoomText-u i JAWS-u pojedinačno ili zajedno kada se izvode kao kombinovano rešenje - Fusion. Fusion je dostupan u dve verzije: Professional i Home. Profesionalnu licencu koriste škole, preduzeća i druge organizacije. Home verzije - za nekomercijalnu upotrebu - koristite pojedinci za upotrebu na svojim lični računarima.

Mogućnosti

Fleksibilno uvećanje

Potpuni raspon povećanja do 36x (do 60x u Windows 8). Nivoi sadrže: 1x do 8x u koracima od 1, 10x do 16x u koracima 2, 20x do 36x u koracima 4, i necelobrojna povećanja od 1,25x, 1,5x, 1,75x i 2,5x. 30 nivoa uvećanja u ZoomText 10.1: 1x do 2x u koracima od 0,2; 2,25x, 2,5x, 2,75x, 3x, 3,5x, 4x, 4,5x, 5x, 6x, 7x, 8x; 10x do 16x u koracima od 2; 20x do 36x u koracima 4; 42x, 48x, 54x i 60x.

xFont Uvećanje

xFont tehnologija prikazuje tekst visoke rezolucije, jednostavan za čitanje na svim nivoima uvećanja. Glatke, podebljane i kondenzovane postavke omogućavaju precizno podešavanje debljine i razmaka teksta za dodatnu čitljivost. Kod ostalih uveličavača, jasnoća teksta se u uvećanom prikazu smanjuje. Kao rezultat toga, teško je čitati mnoge fontove (znakove u tekstu), uključujući male fontove, serifna i kurzivna slova i kurzivne fontove. Zahvaljujući ZoomText revolucionarnoj tehnologiji 'xFont' možete da vidite neverovatno jasan tekst na svim nivoima uvećanja. Sve vrste i veličine teksta prikazuju se u visokoj rezoluciji u svim aplikacijama. Kada jednom vidite xFont, nijedan drugi uveličavač nećete koristiti.

Automatsko čitanje dokumenata

ZoomText-ov AppReader automatski čita dokumente, web stranice i e-poštu unutar roditeljske aplikacije. ZoomText-ov DocReader čita dokumenta u posebnom okruženju gde se tekst formatira radi lakšeg pregleda. ZoomText nudi razne alate za brzo i lako čitanje dokumenata, web stranica i e-pošte. Svaki od ovih alata ima jedinstvene karakteristike koje omogućavaju određene zadatke čitanja.

AppReader

AppReader automatski čita dokumente, web stranice i e-poštu unutar roditeljske aplikacije. Kada uđete i napustite AppReader, prikaz vašeg dokumenta se ne menja, i to omogućava brze i neprimetne prelaze između uređivanja i čitanja dokumenta. AppReader može automatski pročitati ceo dokument, a može se ručno čitati i reč, red, rečenica ili pasus. Kako se čita, svaka izgovorena reč se ističe. Postavke AppReader-a omogućavaju prilagođavanje izgleda istaknute reči, uključujući oblik istaknute boje, veličinu, boju i prozirnost isticanja.

Mogućnosti uveličavača ZoomText

Sadrži sve mogućnosti uveličavača ZoomText

Fusion zahteva

Windows 10, 8.1 ili 7 sa Service Pack 1 (ili novijim).
Procesor: 2 GHz i3 dual core processor ili slično. i5 ili i7 se preporučuje.
4 GB Ram. 8 GB preporučeno.
Video/Grafička kartica ili integrisana grafika sa podrškom za DirectX 10 ili noviji.
Hard disk jedinica za for Fusion: 2.1 GB SSD disk jedinice je preporučljivo.Napomena: Nakon instalacije Fusion, možete osloboditi prostor na disk jedinici deinstaliranje nepotrebnih glasova.
5-totačkasti ekran osetljiv na dodir.
USB 2.0 za priključivanje kamere na ZoomText.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.