Više se ne proizvodi.

Brajeva tastatura. Tastatura za osobe oštećenog vida (slepe)Ova, jednostavna za korišćenje, Brajeva tastatura će zameniti uobičajene tastature za računar sa samo 17 tastera. Galatee je višenamenski uređaj koji će Vam omogućiti brz i efikasan rad na računaru.

Plug and Play! Koristite priloženi USB-kabl za povezivanje Galatee na računar. Galatee radi na svim USB vezama. Brajeva tastatura je spremna odmah za upotrebu nije potrebna nikakva dodatna instalacija drajvera.

Galatee ne samo da će vas osvojiti svojim elegantnim dizajnom, već i sa svojim ergonomski oblikovanim tasterima, koji su postavljeni sa blagim uglom kako bi položaj ruku bio udobniji i manje napet. Gumena površina svakog tastera omogućava dobro prijanjanje i svaki otkucaj biva izuzetno gladak.

Tehnički detalji Brajeve tastature Galatee

  • 8 (pravougaonih) Brajevih tastera sa gumenom površinom
  • 4 (okruglih) kursorskih tastera
  • 4 (pravougaonih) tastera za palac
  • 1 (okrugli) poseban taster
  • Dimenzije: 21 x 10 x 3,5 cm
  • Težina: 285 g
  • Napajanje se vrši preko USB kabla, radi sa svim USB verzijama

Sadrži:

tastaturu GalaTee, USB kabal, štampano uputstvo

Poreklo EU (Austria), Cena:
- Braille Keyboard Galatee: 250 EUR + PDV (ako se placa) ... Napomena: Proveriti dostupnost ... Azurirano: 2017-03-30
u Srbiji u dinarima.

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za slepe i slabovide osobe, računar (kompjuter) za slepe i slabovide osobe, računar (kompjuter) sa brajevom tastaturom.

Povezani tekstovi: čitač ekrana (screen reader),govorni sintetizator, sintetizator govora, govorna sinteza, tts (text-to-speach)

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.