JAWS i MAGic pružaju prebacivanje s jednog jezika na drugi koji je podžan sintetizatorom govora. Kada autor Web stranice naznači jezik cele stranice ili dela stranice, ako postoji sintetizator za taj jezik, JAWS i MAGic koriste taj jezik. Sintetizator mora podrzati jezik na kome su pisane informacije, ali sintetizator ne mora da bude SAPI 5.

Ako nemamo sintetizator za jezik koji je naznačen na stranici ili delu stranice, JAWS (ili MAGic) i dalje ukazuju na jezik na kome su pisane informacije.

Da bi smo demonstrirali automatsko prepoznavanje jezika, počećemo sa engleskim i napisati:
"My computer speaks English."

Then we write the same sentence in French,
mon ordinateur parle français
and then in Spanish,
mi computadora habla español
and in Portuguese,
meu computador fala o português
and the same in German,
mein computer spricht deutsch
and in Russian,
Мой компьютер говорит по-русски
and in Finnish,
Tietokoneeni puhuu suomea
and in Italian,
il mio computer parla italiano
and in Greek,
Ο υπολογιστής μου μηλάει ελληνικά,
and in Polish,
Mój komputer mówi po polsku
and in Chinese,
我的電腦說中文

JAWS iliMAGic se nesmetano prebacuju između jezika kada je to moguće. Ako JAWS ili MAGic samo izgovore ruski, grčki ili poljski, umesto da čitaju tekst na tim jezicima, to znači da nemate sintetizator za te jezike. I pored toga JAWS i MAGic naznače jezik teksta.

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.