Uz Index Braille štampače (embosere) Brajevo pismoje stiglo u sve delove sveta.Svakome treba dati priliku da čita i piše. Uz Index Braille štampače (embosere) Brajevo pismo je stiglo u sve delove sveta.

Index Braille je fokusiran na produkciji kvalitetnog Brajevog pisma više od 25 godina. Njihovi štampači su prilagođeni za rad slepim i slabovidim osobama. Imaju govorno navođenje, komande ispisane na Brajevom pismu, i što je najvažnije kvalitetno utisnute tačkice koje se lako čitaju.

Sedište kompanija je u severnoj Švedskoj, ali 97% naših Brajevih štampača (embosera) se izvozi izvan Švedske. Oni se koriste širom sveta, pomažući ljudima da komuniciraju na više od 30 jezika.

Index Braille proizvodi:

Katalog proizvoda za 2011. godinu Index Braille.

"Ponosan sam na naš razvoj"

Fotografija, zvršni direktor Index Braille, Björn Löfstedt- Izvršni direktor Björn Löfstedt

Moja majka je bila naš prvi kupac. Ona je bila slepa i radila je u organizaciji osoba sa oštećenjem vida. Mnoge noći je ona, želeći da napreduje na poslu, kucala isti dokument u više primeraka na bučnoj Perkinsonovoj mašini.

Prvi Index Braille štampač (emboser) joj je doneo olakšanje. Na njemu je je mogla da štampa dokumenta u onoliko primeraka koliko joj je trebalo.

Od tada Index Braille neprestano olakšava život i rad slepim i slabovidim osobama. 25 godina naši štampači olakšavaju komunikaciju na  Brajevom pismu. Imamo naprednu tehnologiju za kvalitetnu Brajevu štampu. Usresređenost na lako dobijanje kvalitetnog Brajevog pisma nas je učinilo liderom na tržištu u ovoj oblasti.

Danas je naša proizvodnja moderna, efikasna i ekološka. Pripremljeni smo za sve veće zahteve tržišta za razvojem softvera i hardvera. Nedavno smo renovirali naš prostor, pokrenuli nove web stranice i potpuno novi WinBraille 5. Ponosan sam na naš razvoj i stabilnost.

Index Braille se nalazi na severu Švedske blizu Arktičkog kruga. Kompanija ima desetinu zaposlenih i veliko iskustvo od 130 godina u proizvodnji pomagala za slepe osobe..

O Index Braille

Index Braille je najveći svetski proizvođač Brajevih štampača (embosera - štampača za slepe). Iskustvo je ključ našeg uspeh. Razvijamo Brajeve štampače (embosere - štampača za slepe) više od 25 godina.

Sedište kompanija je u severnoj Švedskoj, ali 97% naših Brajevih štampača (embosera) se izvozi izvan Švedske. Oni se koriste širom sveta, pomažući ljudima da komuniciraju na više od 30 jezika.

Verujemo da bi štampanje na Brajevom pismutrebalo da bude lako. Index Braille je bila prva kompanija sa mnogim naprednim funkcijama, kao što je obostrano (dvostrano) štampanje (utiskivanje) na Brajevom pismu, držač rezanog papira, i još mnogo toga. Index Braille je prva kompanija koja je proizvodi vlastite držače (hranilice) za rezani papir, što Brajeve štampače (embosere - štampače za slepe) Index Braille čine jedinstvenim.

U fokusu Index Braille je kvalitet Brajevog pisma i zato je zahvaljujući inovativnom dizajnu dizajnirao brže, bolje i lepše embosere (Brajeve štampače - štampače za slepe). U januaru 2011 je puštena u rad potpuno nova linija V4 embosera, koji su zamenili V3 iz 2002-2004. V4 je brojna porodica embosera, koja štampa tehnologijom Brajevog pisma i veoma je laka za korišćenje.

Index Braille je kompanija sa modernom proizvodnom linijom i mogućnošću brze isporuke. Pokrivamo trećinu tržišta Brajevih štampača (embosera) i ostvarujemo visok godišnji rast.

Brajevi štampači (emboseri) Index Braille su na visokom tehničkom i korisničkom nivou. Cene su stabilne u vodećim valutama.

Index Braille se nalazi u Gammelstad, "Starom gradu" van grada Lulea. Gammelstad je deo UNESCO-ve svetske baštine, mali grad od crvenih drvenih kuća i crkvom iz 15-tog veka.

Nalazi se blizu Arktičkog kruga i četiri izražena godišnja doba su jedna od karakteristika područja.

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.