Projekat nadogradnje upravljačkih programa (drajvera) za Index Braille Brajeve štampače - emboserena operativni sistem Windows 7 64-bita teče glatko. Brajevi štampači - emboseri štampaju na Brajevom pismu za slepe.

Očekuje se da će biti objavljeni u martu 2010.

Upravljački programi štampača

WinBraille editor Index Braille Brajevih štampača (embosera) koristi upravljački program štampača za sve vrste komunikacija. Zato je trenutno nemoguće instalirati WinBraille editor na Windows 7 64-bitnim računarima.

Novi upravljački program Index Braille Brajevih štampača (embosera) će rešiti ovaj problem.

Novi upravljački programi  Brajevih štampača (embosera) će prvenstveno biti podrška za Windows 7 64-bita.

Oni možda neće raditi na Windows Vista 64-bit i Windows XP 64-bit.

Više o trenutno podržanim operativnim sistemima i Office verzijama pročitajte ovde (http://www.indexbraille.com/Support/Supported-systems.aspx).

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.