Sličice za komunikaciju su elektronska komunikaciona pomagala (asistivne tehnologije) za osobe sa telesnim i kongitivnim invaliditetom, sadrže sliku i vidljivi taster. Tasterom se pokreće reprodukcija prethodno snimljenog kratkog tonskog zapisa (najčešće glasa). Rade na baterije.

Predstavljamo vam sledeće sličice za komunikaciju:

 

 

GoTalk One

GoTalk One

 

GoTalk One je jednostavno elektronsko komunikaciono pomagalo (asistivna tehnologija) za osobe sa telesnim i kongitivnim invaliditetom, sa velikim okvirom za sliku i velikim tasterom. Tasterom se pokreće reprodukcija kratkog tonskog zapisa (poruke).

Slike ili fotografije se mogu menjati unutar okvira (rama).
Poruka trajanja 10 sekundi se može snimati.

Radi na baterije.

Pogodno za komunikaciju za decu, studente i učenike sa fizičkim ili kognitivnim invaliditetom sa vršnjacima i prijateljima


Specifikacije:


Trajanje poruke: 10 sec
Dimenzije: 57 x 120 x 6 mm
Težina: 57 g
Baterije: 2x AG13 (isporučuju se uz uređaj)

Poreklo USA, Cena:
- GoTalk One: 14 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2019-12-15
u Srbiji u dinarima.

Vrati se na Sadržaj - sličice za komunikaciju

 

Personal Talker

Personal Talker, lični govornik

 

Personal Talker je sjajan za reprodukciju govora za podsetnike.

Snimite poruku, a zatim pritisnite veliko dugme PLAY i reprodukujete poruku. Fotografija, slika simbola ili pisane informacije se mogu umetnuti u okvir sa leve strane.

Džepni Personal Talker ima deset sekundi vremena snimanja, dovoljno vremena za nekoliko rečenica. Slučajno snimanje i brisanje prethodnog snimka eliminisano je teško dostupnim tasterom za snimanje koji se može uključiti samo tankim predmetom.

Ako je uključivanje-aktiviranje tastera PLAY teško, moguće je dodavanje novog, dodatnog tastera (koji je uključen u paket sa Personal Talker -om).

 

Pogodno za komunikaciju za decu, studente i učenike sa fizičkim ili kognitivnim invaliditetom sa vršnjacima i prijateljima

Specifications:
Recording time: 10 seconds

Poreklo USA, Cena:
- Personal Talker, lični govornik: 15 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2020-02-20
u Srbiji u dinarima.

Vrati se na Sadržaj - sličice za komunikaciju

TalkBook FourTalkBook Four

 

Svaki GoTalk One je jeftin, visokokvalitetan komunikator sa jednom porukom, okvirom za veliku sliku i velikim obojenim PLAY dugmetom!


TalkBook Four je pristupačan i lak za nošenje i sadrži četiri uređaja sa porukama za komunikaciju.

TalkBook Four je vinil direktorijum sa transparentnim džepovima koji drži četiri prenosiva GoTalk Ones.

Idealan je za individualnu nastavu i terapijske sesije kada je potrebno više snimljenih poruka za decu, studente i učenike sa fizičkim ili kognitivnim invaliditetom.

TalkBook Four uključuje vinil direktorijum i četiri GoTalk Ones.

 

Poreklo USA, Cena:
- TalkBook Four: 70 EUR + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2019-02-05
u Srbiji u dinarima.

Vrati se na Sadržaj - sličice za komunikaciju

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.