Dinamički uređaji za komunikaciju

Partner/Plus Four

Partner/Plus Four Partner/Plus Four is a 4 message communication device with optional Vibration for tactile feedback. The Partner/Plus four device has been completely redesigned. Moulded carry handle, light weight, multiple input and output jacks, 2 levels of communication.

Opširnije: Partner/Plus Four

MegaBee - tabla za pisanje

MegaBee - tabla za pisanje

MegaBee je jednostavan za korišćenje i često čini sredstvo za komunikaciju sa negovateljima čime se obezbeđuje mnogo bolji način života korisnika. Ne zahteva kalibraciju i dodatno prilagođavanje položaja glave ili pomeranje table za pisanje. Zahteva veoma malo obuke i rad na njemu uči se za svega par minuta.

KAKO RADI? Tabla koristi pokret očiju i treptanje kao metod biranja slova ili fraza, koji su prikazani na njegovom ekranu.

Opširnije: MegaBee - tabla za pisanje

SuperTalker Progressive Communicator

SuperTalker Progressive Communicator

Komunikacioni uređaj (komunikaciono pomagalo) koje je fleksibilno onoliko koliko to vama treba

SuperTalker Progressive Communicator - nova verzija sa novim bojama, poboljšanim zvukom i dugovečnijom baterijom! Kliknite da vidite uvećanu sliku. SuperTalker Progressive Communicator je moćan, još lakši za korišćenje glasovni izlazni uređaj osmišljen da raste sa vašim učenicima.

Opširnije: SuperTalker Progressive Communicator

TalkTrac prenosni komunikator

TalkTrac Wearable CommunicatorKomunikacija u pokretu nije nikada do sada bila tako jednostavna kao sa TalkTrac wearable communicator. TalkTrac karakteriše mogućnost snimanja četiri poruke po nivou i dva nivoa za ukupno snimanje od 8 poruka. Savršen je za započinjanje razgovora sa porodicom i prijateljima, školskim drugovima, kao i za snimanje ličnih podataka i lista obaveza.

Opširnije: TalkTrac prenosni komunikator

Interaktivni govorni zid - Recordable Talking Interactive Wall

Interaktivni govorni zid - Recordable Talking Interactive Wall Ubacite kartice, predmete ili crteže unutar 30 džepova i snimite poruku u trajanju od 10 sekundi za svaki džep.

Sjajan resurs za interdisplinarnu nastavu koji podjednako lako mogu koristiti i učenici i nastavnici.

Govorna poruka se snima tako što se preklopnik na crnoj kutiji (koja se nalazi na vrhu) prebaci na režim snimanja. Pritisne se zeleni taster ispod džepa sa sličicom ili predmetom i izgovara se poruka u mikrofon (koji se takođe nalazi u crnoj kutiji). Poruke se reprodukuju prebacivanjem preklopnika u režim za reprodukciju i pritiskom na zeleni taster.

Opširnije: Interaktivni govorni zid - Recordable Talking Interactive Wall