Mladić korišćenjem PAC Mate QX400 i 20-ćelijskog brajevog reda  komunicira preko poruka sa lekarom

Nezavisna i prenosiva dvosmerna komunikacija

FaceToFace™ (licem u lice) parovi se sa Bluetooth ™ povezivanjem i prenosnim računarom za slepe - PAC Mate Omni, omogućava gluvo-slepim osobama da se uključe u realnom vremenu u razgovor sa drugima - bez potrebe za specijalno obučenim prevodiocem.

FaceToFace radi poput Teleprinterskog poziva bez telefonske linije. Dve osobe komuniciraju bežično na rastojanju do 30 metara. Gluvo-slepe osobe koriste PAC Mate Omni sa QWERTY ili Perkins tastaturom za pisanje poruka, osobe koje  vide koriste računar sa Bluetooth-om. Ako pogrešite u kucanje, samo pritisnete BACKSPACE i ponovo otkucate. Ceo razgovor se prikazuje na oba uređaja - vizuelno na PC i na Brajevom pismu na PAC Mate Omni. Svaka osoba se pojedinačno identifikuje, tako da je lako da se prati razgovor.

FaceToFace je fleksibilan

Sa FaceToFace, možete da sačuvate tekstualne datoteke.

Pre razgovora možete sačuvati često korišćene fraze, pitanja za medicinske profesionalce, nastavnike i druge. Samo ih nalepite kada su vam potrebna u razgovoru.

Dodaci:

FaceToFace Data Sheet (PDF)

PDF data sheet in a Zip file - download and save (239 KB)

FaceToFace PC Communicator User Manual

Discover FSTTY - the telecommunications solution for the deaf-blind

Learn more about add-ons that expand the uses of your PAC Mate

FaceToFace Pricing for U.S. Customers
FaceToFace PC Communicator: $ 550,00 + pdv (ako se plaća)

Includes the application CD for both the PAC Mate and the Desktop PC, and a CompactFlash® Bluetooth card. It can be run on a PAC Mate BX or QX accessible Pocket PC, available with either a 20-cell or 40-cell refreshable braille display (not included).
PAC Mate must be purchased separately.

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za gluve, slepe i slabovide, gluvo-slepe osobe, softver (program) za gluve, slepe i slabovide, gluvo-slepe osobe, govorni program za slepe osobe, sintetizator govora, čitač ekrana (screen reader),

Povezani tekstovi: govorni sintetizator, sintetizator govora, govorna sinteza, tts (text-to-speach), PAC Mate Omni

 

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.