Brzo i lako identifikujte proizvode sa oznakama

Čovek u  prodavnice skenira podatke o proizvodu

Kada ne možete lako da napravite razliku između sličnih oblika boca, limenki, tetrapaka i drugih proizvoda, ScanTalker ™ je dobro rešenje. ScanTalker za PAC Mate omogućava brzu, laku i preciznu identifikaciju proizvoda jednostavnim čitanjem bar kodova na njihovim etiketama.

Samo držite barkod skener u blizini bar koda na pakovanju proizvoda. ScanTalker automatski odgovara na osnovu bar-kod-a i dostupnih informacija iz svoje ogromne baze podataka i vaš PAC Mate govori marku proizvoda i njegov naziv. Za mnoge stavke u bazi podataka, ScanTalker takođe pruža informacije o proizvodu koje osobe koje vide uzimaju zdravo za gotovo, kao što su sastojci, uputstvo za pripremu i doziranje. Korišćenjem komandi za PAC-Mate možete da čujete mnogo ili onoliko malo informacija koliko želite.

Identifikuje više od 1,2 miliona proizvoda

ScanTalker dolazi sa CompactFlash® karticom na kojoj je unapred instalirana baza podataka koja sadrži:

  • više od 285.000 namirnica i farmaceutskih artikala
  • Više od 90.000 artikala za zdravlje i lepotu
  • više od 530.000 predmeta opšte namene
  • više od 320.000 audio i video kompakt diskova

Čitanje bar-koda u svim pravcima ( omni-directional)

Sa  omni-directional barkod skenerom ne morate da držite skener paralelno sa bar-kod-om. Skener prolazi preko bar koda i prepoznaje ga iz svih uglova i čita naglas, bez obzira na orijentaciju. Koristite režim brzog skeniranja kada jednostavno treba da identifikujete proizvode bez obzira na dodatne informacije.

Dodaci:

ScanTalker Data Sheet (PDF)

PDF data sheet in a Zip file - download and save (309 KB)

ScanTalker User Guide

ScanTalker Pricing for U.S. Customers
ScanTalker software and database with omni-directional barcode scanner: $985
ScanTalker software and database without barcode scanner:
$550
Price does not include PAC Mate, sold separately

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za slepe i slabovide osobe, softver (program) za slepe i slabovide osobe, govorni program za slepe osobe, čitač ekrana (screen reader), tehnologija optičkog prepoznavanja teksta (optical character recognition - OCR), sintetizator govora.

Povezani tekstovi: Prenosni računar za slepe - PAC Mate Omni, JAWS ® screen reading software (JAWS - Job Access With Speech )

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.