Dama šeta sa psom vodičem i nosi PAC-MATE (sa StreetTalk-om) u  torbiNavigacioni alat za slepe i slabovide osobe

Uzmi StreetTalk VIP za jahanje, šetnju, odmor, poslovno putovanje, izlet ili za odlazak do restorana, autobuske stanice, stanice metroa, najbližeg bankomata. U paru sa GPS prijemnikom i prenosnim računarom za slepe - PAC Mate Omni, StreetTalk VIP je vrlo pametan vodič za slepe i slabovide osobe. StreetTalk VIP u realnom vremenu informacije prezentuje korisniku pomoću sintetizovanog glasa ili na  Brajevom redu - displeju ili pomoću oba.

Sa milion tačaka od interesa, otkrijte nova mesta za istraživanje i posete - restorane, banke, parkove - sve što je blizu vašeg puta kojim idete. Čuvajte red po red uputstva kako do nekog mesta doći vozilom ili pešice. Možete to da odštampate na običnom ili Brajevom štampaču - emboseru ili poslati na mejl prijateljima. Prebacivanjem na virtuelni režim istražujete mapu kao da ste pešak, poprečne ulice, udaljenosti, pravce i zanimljiva mesta kao da držite kartu u rukama. To je odličan način da se upoznate sa novom okolinom pre nego što stvarno izađete napolje na na ulicu.

Dok se vozite ili putujete, StreetTalk VIP vam objavljuje svaki manevar pomoću sintetizovanog glasa ili na  Brajevom redu - displeju ili pomoću oba. Proverite svoj položaj, pravac, brzinu, razdaljinu do odredišta. StreetTalk VIP ima intuitivni meni i tasterske prečice koje vas vode pravo do informacija koje vam trebaju.

Ko želi da putuje, može saznati koji su putevi zakrčeni, da označi omiljene prečice. Napravite sopstvenu putanju kao da putujete pomoću StreetTalk VIP. Možete da menjate rutu u bilo kom trenutku i da putujete u oba smera.

Uživajte u istinskoj lakoći kretanja

Instalirajte StreetTalk VIP u vaš PAC Mate Omni i priključite CompactFlash® (CF) karticu sa mapama. StreetTalk VIP se može koristiti sa mnogim popularnim Bluetooth® GPS prijemnika. Bluetooth prijemnik se može postaviti do 30 metara od korisnika – na sims prozora, zadnjoj haubi od kola ili čak na psu vodiču - tako da se ne koriste kablovi i posebni kaiševi

  • Usmerava vožnju
  • Usmerava pešake
  • Milion zanimljivih mesta sa adresama i telefonskim brojevima
  • Raskrsnice
  • Istražuje mape u virtuelnom modu
  • Čuva, štampa u crnom tisku i na brajevom, šalje e-mail putanju

StreetTalk je pomoć u orjentaciji. On nije zamena za standardna pomagala za kretanje kao što je štap, prijatelj koji vidi ili pas vodič. Molimo vas budite oprezni u hodu, posebno kada su u blizini vozila.

Dodaci:

StreetTalk VIP Data Sheet (PDF)

PDF data sheet in a Zip file - download and save

StreetTalk VIP User Guide

Learn more about the PAC Mate Omni™

Explore FREE applications and third-party accessories for the PAC Mate

 

Povezani tekstovi: 

- Novo GPS rešenje za slepe osobe

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za slepe i slabovide osobe, softver (program) za slepe i slabovide osobe, govorni program za slepe osobe, GPS za slepe i slabovide, čitač ekrana (screen reader), sintetizator govora.

Povezani tekstovi: Prenosni računar za slepe - PAC Mate Omni, JAWS ® screen reading software (JAWS - Job Access With Speech ), Brajev red - displej

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.