Slepi mladić koristi PAC Mate Brajev red

PAC Mate™ Portable Braille Displays - prenosni brajevi redovi

Slepi mladić koristi PAC Mate Brajev redNisu više u ponudi.

Prenosivi, jeftini - koristite u pokretu ili na stolu

Ovaj, prvi u svojoj klasi, potpuno prenosiv brajev displej može se koristiti sa PAC Mate prenosivim računarom, vašim desktop ili laptop računarom.

Karakterišu ga niska cena, jednostavna platforma sa 20-ćelijskim i 40-ćelijskim dinamičnim brajevim ćelijama sigurno pričvršćenim na PAC Mate kao jednu celinu, ili povezan sa računarom preko USB porta.

Navigacioni dodaci plus glatko brajevo pismo

Novi izgled brajevih ćelija čini brajev displej glatkim poput papira.

Pomoću četiri WHIZWHEELS®  načina  za brzu navigaciju i dvosturkim kursorskim ROUTING tasterima, korisnici mogu da brzo  i tačno dobiju sve potrebne informacije.
Ugrađeni VariBraille omogućava vam da podesite visinu Brajevog pisma onako kako vam odgovara, i podesivi "vrući tasteri" omogućavaju vam da personalizujete svoju navigaciju.
Oba modela, 20-ćelijski i 40-ćelijski, dolaze sa dvostrukim "vrućim tasterima" (simetrično od centra) za definisanje prečica do aplikacija, dvostrukim tasterima za pozicioniranje kursora unutar reda na ekranu, USB mini-B priključak i torbica za nošenje.

Poreklo USA, cena:
- : + PDV (ako se placa)+PROVERITI DOSTUPNOST
- : + PDV (ako se placa)+PROVERITI DOSTUPNOST
u Srbiji ista u dinarima

Pogledajte i:

- Snižene cene PAC Mate Omni i PAC Mate Brajevih redova - displeja

- Focus 14 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepe

- Focus 40 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepe

- Focus 80 Blue bežični (Wireless) Brajevi redovi - displeji za slepe

Dodaci:

PAC Mate Portable Braille Display User Guide

PAC Mate Portable Braille Display Data Sheet (PDF)

PDF data sheet kao Zip file - za preuzimanje

Fotografije

Prenosni Brajev red - displej PAC Mate 20

PAC Mate 20,
prenosni Brajev red - displej

Prenosni Brajev red - displej PAC Mate 40

PAC Mate 40,
prenosni Brajev red - displej

Tema/slično: asistivne tehnologije / pomagala za slepe i slabovide osobe, Brajev red - displej za slepe i slabovide osobe, računar (kompjuter) za slepe i slabovide osobe, računar (kompjuter) sa brajevom tastaturom, računar (kompjuter) sa brajevim redom - displejem.

Povezani tekstovi: čitač ekrana (screen reader), Brajev red - displej, govorni sintetizator, sintetizator govora, govorna sinteza, tts (text-to-speach)Focus 40 Blue Brajev red - displej, Focus 40 i Focus 80 Brajevi redovi, Prenosni računar za slepe - PAC Mate Omni

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.