Trenutno se ne prodaje u Srbiji.

TOPAZ Ultra nudi istu udobnost čitanja, jednostavnost upotrebe i funkcionalnost kao i stona elektronska lupa - ali je kompaktna i sklopiva. TOPAZ Ultra je idealno rešenje za pojedince kojima je potrebno lagano rešenje za uvećanje na različitim lokacijama - kod kuće, u kancelariji i učionici ili kada se kreće. TOPAZ Ultra možete da koristite odmah nakon raspakivanja iz kutije. Uveličajte tekst i predmete u blizini, u daljini, pa čak i da se pogledate (kao u ogledalu - selfi) pomoću njegove praktične kamere 3 u 1.

Uživajte u oštrim, jasnim, full-HD slikama na ekranu od 15,6 inča ili 17,3 inča. Potpuno podesiva visina monitora olakšava čitanje, pisanje ili gledanje na daljinu pod bilo kojim uglom. Naše jedinstveno rešenje sa sklapanjem olakšava nošenje TOPAZ Ultra ili skladištenje kada nije potreban.

 Poreklo USA, cene:
- : + PDV (ako se placa)
- : + PDV (ako se placa)
u Srbiji u dinarima.

Mogućnosti TOPAZ ® Ultra Portable prenosiva elektronske lupe

  • Full 1080p HD sa autofokusom
  • Veliki i intuitivni kontrolni tasteri
  • Elektronska lupa sa velikim ekranom od 15,6 ili 17,3 inča koja se lako sklapa
  • Čitajte tekst i pregledajte predmete izbliza, u daljini i gledajte sebe
  • Prenosiv sa dugim 5-satnim trajanjem baterije
  • Jedinstvene funkcije zuma i pomeranja
  • 3 opsega uvećanja koja se mogu izabrati u skladu sa vašim očima
  • Čitajte cele stranice bez pomeranja materijala za čitanje zahvaljujući pokretnoj kameri
  • Pregledajte veće slike povezivanjem na TV ekran putem ugrađenog HDMI porta

 

 

TOPAZ Ultra

TOPAZ Ultra

TOPAZ Ultra

TOPAZ Ultra

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.