Govorni kuhinjski toplomjerZabodite vrh termometra u meso i u trenutku saznajte da li je pečeno ili kuvano!

U svim kuvarima naići ćete na savet da meso treba peći sve dok dobije smeđu boju, dok iz mesa poteče bistar sok ili dok na pogled dobije izgled finog pečenja kao iz bakine kuhinje. Odlično, ali svi saveti su potpuno beskorisni za slepe osobe koje same kuvaju. Ostali saveti odnose se na merenje temperature pečenja, ali standardni kuhinjski termometri niti vizualno niti dizajnom nisu upotrebljivi osobama oštećenog vida, najčešće su vrlo skupi ili sve troje zajedno. Rešenje postoji.

Govorni kuhinjski termometar iz naše ponude je pristupačan/prilagođen, lijepog i jednostavnog dizajna, i, najbolje od svega…, on govori!

Predstavljamo vam prijenosni uređaj – digitalni govorni kuhinjski termometar i merač razine pećenosti mesa.
Pritisnite glavni prekidač na termometru, zabodite njegov vrh u meso i brojite do šest. U tom vremenu, prenosni termometar precizno će izmeriti temperaturu namirnice i naglas je izgovoriti u stepenima.
Vrlo je jednostavno.
Prije pospremanja, operite ili čistom krpom obrišite vrh termometra da biste osigurali higijenu i dugotrajnost rada uređaja.

Ovaj izvrstan mali kuhinjski termometar radi sa svim vrstama mesa. Možete npr. proveriti stanje hamburgera još vrućeg, ali izvan roštilja, merenjem temperature u njegovoj unutrašnjosti ili na površini. Sada, uvek ćete imati tačnu informaciju da li je meso pečeno i spremno za jelo.

Takođe, ovaj super precizan termometar može izmeriti sobnu temperaturu i izmeriti temperaturu vode u kadi da biste bili sigurni da je primerene temperature za malo dete. U stvari, on može izmeriti širok raspon temperature – sve od (minus) -50 do 300 stepeni Celzijusa.

Govorni kuhinjski termometar je mali i lagan, jednostavan za nošenje sa sobom. On nema kablove koji bi smetali već je smešten u jedno elegantno kućište dizajnirano da stane u dlan.
Govor je razumljiv, poruke su kratke i jednostavne a dizajn je vrhunski. On govori engleskim jezikom.
Kroz prsten na vrhu termometra možete provuči traku ili ga možete zakačiti za pojas da biste ga imali uvek kraj sebe dok ste u pokretu.

Kad završite s kuvanjem svog prvog ručka uz korišćenje govornog kuhinjskog termometra shvati ćete koliko je priprema jela sada bila jednostavnija.

Govorni kuhinjski termometar koristi dvije AAA baterije, isporučuju se s termometrom.

PRIMENA

 • U kuhinji (hladna i topla jela; tokom kuvanja, prženja, pečenja…)
 • Hladnjak
 • Zamrzivač
 • Sobna temperatura
 • Telesna temperatura
 • Voda za umivanje/kupanje dece
 • Vrt
 • Hobi

Sadržaj paketa

 • Govorni termometar
 • Baterije
 • Zaštita za vrh (sondu)
 • Govorni kuhinjski termometar uputstvo za upotrebu
Cena:
- Govorni kuhinjski termometar: 70 EUR + PDV (ako se placa) ... Napomena: Proveriti cenu i dostupnost ... Azurirano: 2023-02-16
u Srbiji u dinarima.

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.