Za osobe koje ne mogu da koriste miša i tastaturu, a ne mogu da koriste ni tastere, postoji čitav niz senzora koji po funkciji zamenjuju tastere.

Tasteri kao deo asistivne tehnologije, odn. tasteri kao pomagala za osobe sa invaliditetom najčešće služe kao zamena za određene funkcije ili tastere na standardnoj računarskoj tastaturi ili mišu.

Gloria Ferrari doo nudi:

 - Pneumatic Long / Short Switch

 

Pneumatic Long / Short Switch

 

A sip and puff switch. To activate one switch, you “sip” and to activate the other, you “puff”. Internal saliva trap allows for easy cleaning.

Two models are available: Pneumatic – Short (13cm neck) or Pneumatic – Long (36cm neck) with extended tube for swivel clamp mounting.

The Pneumatic Switch is a dual switch. A Dual Switch is two single switches in one. It can be adapted to act as two single switches, and used to control any two devices that each require a single switch for operation. The adapter required for this adaptation is the CA-2. A Dual Switch can also control any one device with a stereo jack that requires two switches for operation.

Mounting this switch is easy with the TASH Mounting Arm.

Specifications

Short Pneumatic Switch size: 2.5cm x 15cm (1” x 6”)
Long Pneumatic Switch size: 2.5cm x 40cm (1” x 16”)
Activating Force: 3” w/c(g)
Current: 30VDC max 30mA

Poreklo USA, Cena:
- Pneumatic Long / Short Switch: 436 EUR + PDV (ako se placa) ... Napomena: Proveriti dostupnost ... Azurirano: 2019-05-15
u Srbiji u dinarima.

- Nazad na ponudu tastera i senzora za glavu

 

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.