Gloria Ferrari doo u svojoj ponudi ima:

- Orbitrack

 

Orbitrack

Orbitrack je alternativa za računarskog miša, asistivna tehnologija-pomagalo za osobe sa telesnim invaliditetom. Pogodan je za sve korisnike računara, posebno za decu i one sa teškoćama u motoričkim funkcijama i ograničenjem pokreta.

Pomoću kontrolnog, upravljačkog prstena se elektronski upravlja kretanjem kursora na ekranu računara. Samo jedan, meki na dodir je potreban da se kontroliše i pravac i brzina kursora.

Za razliku od miša, trackball-a ili džojstik-a, ovde nije potreban pokret ruke ili zgloba. Za razliku od touchpad-a, za vođenje kursora potrebno stalno kretanje prsta.

Karakteristike:
- Jedinstvena tehnologija za kontrolu kursora
- "Soft touch" (osetljiv na dodir - nije potreban pritisak)
- Ergonomski dizajn je udoban za položaj ruke
- Četiri brzine podešavanja kontrole

Specifikacije:
Priključak: automatska detekcija PS2 ili USB
Operativni sistem: PC ili Mac
Dimenzije:  225x140x55 mm

Poreklo EU (UK), Cena: 
- Orbitrack: 255 GBP + PDV (ako se placa) ... Azurirano: 2016-09-03
u Srbiji u dinarima.

<- Nazad na spisak Simulatora miševa osetljivih na dodir i Touchpad Mouse

 

Sve cene se za kupce iz Srbije obračunavaju u dinarima po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan izdavanja predračuna. PDV se dodatno obračunava. Gloria Ferrari doo maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, opisima, fotografijama i cenama, ali nažalost ne možemo garantovati da su svi podaci na sajtu u potpunosti ispravni. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru. Tačne podatke sa rokovima isporuke dobijate u predračunu. Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave na sajtu.